Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Aku terpaksa post sb kelakar sangat


Senior Member

Status: Offline
Posts: 402
Date:
Aku terpaksa post sb kelakar sangat


Jenis Pakaian Yang telah pupus di dunia

 

 



__________________

aku rasa nak makan buah duku laa. umah sape ada buah duku angkat tangan!!!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1504
Date:

Sengih aku jap lps tersandor kat dinding
kenyang mkn ketupat

fakta2 putar belit camni
bt aku teringat zmn mjlh Ujang dl
pakcik Din rjn mengautakan fakta fakti belit2

masalahnya skrg..bdk2 zmn lani
mljh pn xkenal dh
si Ujang apetah lg kan

__________________
Aku IBU si Comel...


Super Member

Status: Offline
Posts: 2363
Date:

Tak lawak pun! Kihkih!

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 1435
Date:

ermmmm..

erm....

erm.....

nampak tak hampir satu jam aku baca berulang kali namun

aku tidklah gelak cukup sekadar sengih je..

maknanya sumpah memang lawak..


__________________

saya takde facebook nak FACE TO FACE je..

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard