Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Bila diri di ganggu kerana....


Member

Status: Offline
Posts: 8
Date:
Bila diri di ganggu kerana....


Topik: Bila diri di ganggu kerana....

Assalamualaikum GCS...

telah sekian lama saye tdak brkongsi pengalaman sye dengan GCS... Baik LA.. Kali nie sye nk ceritakan tentang sye di ganggu oleh makhluk beberapa hari yg lepas... Waktu tu sye Dan ahli kuarge bru pulang dri Pahang atas urusan kuarge.. Pada awalnye saye dan kuarge x merasekn ape2 yg ganjil sampai lah di suatu tmpt di mersing..

Perkara yg pertama yg saye di ganggu adelah bau wangi yg berselang dgn bau yg busuk tersangat yg amat... X taw cmne nk BG taw betapa busuk nye bau tu... Time tu saye still lek x layan.. Sbb Akak ipar ngah mengandung muda.. Tapi ble Lori blakang kete da stat main lampu sape x seriau... Trus Tanpa fikir panjang suro Akak ipar tdo, and saye tendang sit pemandu yg pade tu ayah saye yg pandu( nampak mcm ank derhaka pulak) bukan derhaka tapi terpakse.. Ckp kat ayh suro bwk laju and suro Abg bkk CD surah.. Sampai LA ke pasir gudang saye senyap...

Keesokkan harinye bru saye cerita kat Mak.. Saye ingat kan hanye saye yg bau rupa2nye mak pon join same bau bende tu... 

Lepas tu saye ingatkan habis kan situ rupenye x.. Bende tu rupanye ikut kami sampai Rumah pade mlm tu.. Lepas beberapa hari saye diganggu lagi dgn bende tu menjadi bodyguard kat depan tingkap luar bilik saye.. Time tu mmg tuhan je yg taw betape cuaknye saye.. Bukan ape tu Kali pertame saye nampak direct... Sape x kejung kejap.. Lepas nmpk saye trun ke tingkat bwh panggil Mak.. (Almaklum Mak nie ati limpe kering sbb dri  kecil x penah nampak benda nie) lepas tu Mak ajk naik.. Bkan mak je naik  rupenye Abg pon ikut naik.. Mak masuk je blik benda tu trus ilang.. Abg pon tanye kenape pade saye then saye pon ckp la ape yg jdik.. Lepas dye masuk blik dye pon trus idop kan lampu blik dye.. Besoknye saye dok bebual ngan Mak pasal bende tu.. Mak kate nasib baik bende kuarge kitorang x dtg klau x truk jugak nt... (Yang di maksudkan bende kuarge kitorang ialah harimau yg telah dibela oleh arwah moyang belah Mak saye.. Klau still blank x paham bace kesah "siapa dokong Akak" kat post yg dulu)

ITU sahaje pengalaman saye pade waktu sekarang INI..

SEKIAN..



__________________
Semoga dipermudahkan segalanye
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard