Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: asal kan jawapan
david hallter

Date:
asal kan jawapan


satu hari ade la sorang jengjalan dengan sombongnye.pastu, ade la sorang mamat saje buat terlanggar ngan die ni dengan secare manual nye aku mengcipta satu dialog
mamat;oi gile ke?
die;tak
mamat;habis tu ngape pergi langgar aku takde mate ke?
die;ade
mamat;kalau ade ngape pergi langgar aku tadi?
die;takde tempat yang diname kan langgar aku tadi
mamat;umur ko baper?
die;100
mamat;cakap la betul-betul
die;20
mamat;meh sini aku nak belasah engko sampai mati
die;kalau tak mati bagi saye sejuta
mamat tu pun belasah la die tu.and then die pun tak mati
die;tak mati pun
mamat;aku mane ade RM1,000,000
die;bile mase saye cakap RM1,000,000
mamat;tadi
mamat;siape name engko
die;tv3
mamat;aku cakap umur engko la
die;tige juta
mamat;cakap la betu˛
die;lah?dan cakap dah
 
mamat;damn you
dan dengan tibe˛ ahli hospital mental pun datang
ahli hospital mental;maaf encik die ni baru escape from hospital mental
mamat;


__________________
alahai

Date:

sorila...sebenaunyer aku rase ekau pong sakit mental gak kot...sepatah haram aku tak paham citer ko ni .....!! gie balik hospital mental gie...!!!

__________________
katak pisang

Date:

ENGKAU LUPA MAKAN UBAT KE?SEMACAM jE LAWAK KAU NI .



__________________
Karet Susu

Date:

Lawak macam haram jadah... apa kejadahnya...



__________________
kmsabah

Date:

apasal cerita ko ni cam mengarut jer..... rasanya dua dua korang ni baru terlepas kot.....tak lawaklah



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard