Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Kenangan Asrama...


Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:
Kenangan Asrama...


Lawak kenangan kat asrama:

Ada satu mamat ni kami panggil dia ustaz sebab dia ni memang alim. Setiap kali waktu sembahyang mesti dia akan panggil kitaorang gi sembahyang. Ada sekali waktu subuh tu dia bengang sangat pasal ramai yang belum bangun untuk sembahyang. Maka diambil mikrofon di surau lalu di umumkan sekuat hati"Wahai sahabat sekelian...bangunlah kamu untuk sembahyang...sesungguhnya syaitan menemani mereka tidur. Turunlah segera ke surau....bla..bla...(banyak lagi laaa ceramah dia) lepas tu suasana sepi sekejap. Tiba2 ada suara dari dorm atas............................."Kami orang2 polis tidak akan menyerah diri"

hehehehe...

(p/s: kalau tak paham sila tonton filem bukit kepong)

-- Edited by shajatul on Tuesday 28th of December 2010 10:04:30 AM

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

adoi laaa..

ni lagi seorang..

apa cita lawak yg ko cuba jelaskan dkt sini?

aduhhh...

ilang selera aku nk kentot baca post ko mcm gini...

aku rasa baik tak yah post kalau idea masih betul perfect itu membuatkan orang tercirit..

by the way tahniah la kerana cuba menghiburkan hati kami semua..

tahniahhh...

syabas inpektor suhob!

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

lawak pe...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

KAsi la dia chance piji... ko nk kentut nk salahkan dia plaks...
Kentut je la...
Cian ustaz tu.. seruan solat dia dikatun2kan

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

arghh...

mana boleh chance...

postē mcm gini harus diperbetulkan..

RIEEEEEEE!!

tulun edit kasi meriah sikit topik ni...

kalo leh buat sampai atok badar tercirit!

kuiukuiukuiukui

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Mak ai... ati kering tol ko neh Piji..
Tp tol la apa yg JAtol tu post kn ala kasi clear... especialy bg yg lembam mampos tak paham..
Aku pon blur2 kambing..tp wat2 paham la modus operandi beliau
kakaakak... wat shajatol... jgn putus asa

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

kalo ko yg jenis lembam tahap cipanzi pun payah nk faham..

apatah lagi orang lain yg tak reti nk membaca?

kompem lagi terkucil dlm spender utk memahaminya..

by the way aku tetap respect je apa yg orang postkan dlm gc ni..

tapi yg penting yg lah terlalu karut atau menggunakan bahasa yg agak KURENNNGGG...

__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Stuju..nape urup2 kat pc aku neh dah blur2...jadi 2-2 plaks..zzZZZ... krohhhh

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

ko nih ckp byk la fizie..
susah2 ko je la wat cite lawak aku nk tgk...
mana tau kut2 aku leh gelak smp urat kentut aku putus...

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 807
Date:

aku sokong...aku sokong red hot cili peper...
aku pon nk tumpang gelak sampai putus urat kentut..

__________________

LuCkY - nO tImE fOr LoVe...



Member

Status: Offline
Posts: 11
Date:

Tak paham den tak leh nak tolong.....camno pun memang berlaku kat asrama aku. Memang kesian kat 'ustaz'. Habis satu asrama gelak.

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:

:: kesian kat ustaz tuh.. ::
Pon funny jugak..eehehe...
Yang mengalami ye..pasti terasa lucu sangat..
yang tak mengalami ye..tak kan rasa ape2....

__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

tol tu aweks... duk asrama mcm2 kesah..

10thn lalu di UiTM Shah Alam

Memalam kat public phone penye la bratur pnjg..sume nk cinton2.. aku nk mak pon sussah... hp msa tu mhl giler lg..

PAstu gaduh ngan warden sb balik lmbt..kakkakkakaa

Yang paling best aku nyuruk dlm bonet kete sb tanak kena saman dek pak gad coz dh lebih curfiew...kakakaakak..org lain asik lompat pagar sampai kaki rabak... aku kretip sket..

Ada satu hari tu lg best... kol 12mll pak gad tutp pintu, kol 12 mlm jugak la aku kuar ngan kete lepak kat mamak n nasik lemak kg baru sampai pagi

Makanan dewan makan plaks nauzubillah... duit tadak kalu kna telan je la.kdg2 tgh mkn..baeeeek punya ada ulat sayur tergolek2... potong stim.. kalu lauk ikan jeket..pastu mesti dewan makan kosong...

Memang syok giler duk asrama... especially dpt kwn yg sewel gaks

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2292
Date:

Red_Hot wrote:

ko nih ckp byk la fizie..
susah2 ko je la wat cite lawak aku nk tgk...
mana tau kut2 aku leh gelak smp urat kentut aku putus...




hahhhhh!

ini lagi satu ulat gendut..!!

kalo dkt GC ni tak banyak ckp..

tak GC la namanya en. unta oi...

biasala tu..

aku kalo babē org mengamok tak tentu pasal mmg aku hangin..

zassssssssssssssssssss!

tapi kalo ko nk kutuk aku..

itu aku suka!

jadi kutuklah aku sampai urat perut ko terputus..

tapi jangan nk angin tak tentu pasal..

kalau mental tak kuat baik ko close akaun..

tapi kalo ko mental tahap gaban..

wa caya sama lu!!

baru la leh jadi warga GC...

hati kene tenang beb mengharungi kritikanē dari warga GC...

biggrin



__________________

ccpsantai.th.png

Crazy Chaos Paintballerz



Super Member

Status: Offline
Posts: 3114
Date:

hah? ulat gendut? ada gak ulat gendut kat GC .. hik hik hikk.. sronok sebut ulat genduttt..

(red hot tu bagi aku antara yg senior = otai ...same gak ngan si pijie nieee ....)

btol2 kate incik pijie ni.... dah name geng cerita ... mesti lar tulis kene manyak2 ...

mental plak kene tough (kuat/tegap) gitu ... kalo calang2 ... bek sakit mental jerk..

senang sikit...  bleh incik kesema apashe bawak pg tanjong mottan  ...

agak-agak ler incik pijie... kalo angin haku ni naik camaner ek ....

__________________

make me feel it



Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

kalau angin kau nek..
maknanya gelap la dunia nie..
ye la ...kentot kau mau punya dasyat...!!hahaha

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:

Kesuma Apache wrote:

tol tu aweks... duk asrama mcm2 kesah..

10thn lalu di UiTM Shah Alam

Memalam kat public phone penye la bratur pnjg..sume nk cinton2.. aku nk mak pon sussah... hp msa tu mhl giler lg..

PAstu gaduh ngan warden sb balik lmbt..kakkakkakaa

Yang paling best aku nyuruk dlm bonet kete sb tanak kena saman dek pak gad coz dh lebih curfiew...kakakaakak..org lain asik lompat pagar sampai kaki rabak... aku kretip sket..

Ada satu hari tu lg best... kol 12mll pak gad tutp pintu, kol 12 mlm jugak la aku kuar ngan kete lepak kat mamak n nasik lemak kg baru sampai pagi

Makanan dewan makan plaks nauzubillah... duit tadak kalu kna telan je la.kdg2 tgh mkn..baeeeek punya ada ulat sayur tergolek2... potong stim.. kalu lauk ikan jeket..pastu mesti dewan makan kosong...

Memang syok giler duk asrama... especially dpt kwn yg sewel gaks




tapi aweks tak pernah rasa dok sekolah asrama..

cume..aweks pernah merasa latihan pusat...masa

aweks wakil sukan...............! walau seminggu paling lama...

tapi memang seronot sangat!!!!!!!!!!!!!!!!



__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

ko sukan ape awek?
sukan uli perut paling lama ke?

__________________
I LOVE ALLAH, I LOVE MY PARENTS, I LOVE MY DEAR, I LOVE MY SELF


Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

ampeh Oren... sonot aweks... kna plaks dpt geng yg best2... mula la nakal2..wathal.kaco org

Haa...sape tadik yg sewel tu?? meh aku bwk gi tg mottan.. DOc Oren.. stenbai ngan ubt penenang, kasi tenag seomo idup

-- Edited by Kesuma Apache on Tuesday 4th of January 2011 01:54:07 AM

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 1209
Date:

eeee..si kesuma nie...
dari dulu lagi berangan sangat nak jadi nurse kat tanjung mottan...
asyik2 tanjung mottan je die sebut...
x de hospital lain ke kau nak sebut...
nie mesti salah sorang penginap tetap kat sane...
betol x...??tular aku cakap jangan kawan dgn oren tu...
die tu..hilang seulas oren tau..tu yang ngek ngok skit mcm enjin keta kancil umo 63 taon....hahaha

__________________
XXXXxxxx.....(^_^)....xxxxXXXX
*~Hidup ini indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan~*


Super Member

Status: Offline
Posts: 807
Date:

hmm..teringat gak zaman aku duk asrama dlu..
tak turun semayang maghrib kat surau punya pasal..
aku n da geng kn denda jalan itik pusing gelanggang bola keranjang...
malu siot...satu sekolah jd penonton...hahaha..
padan muka aku...


__________________

LuCkY - nO tImE fOr LoVe...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 243
Date:

cantik kot ko jalan itik.. mst rmai laki2x dop tgk..ahahahaha

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 3238
Date:

Oren87 wrote:

ko sukan ape awek?
sukan uli perut paling lama ke?




Uissh...jangan cite sukan yang aweks ungguli...

sukan uli perut paling lama tu..dah biasa jadi juara..!

paling best sukan lari guna tangan!! huh!!! mencabar!!!

Ko pernah wakil sukan tak Oren??

erk..tapi kamu kan lembut!! mesti tak pernah kan?? alalalalal!



__________________

aku adalah Aku......Salam Semua......



Super Member

Status: Offline
Posts: 1071
Date:

Hehehe... Epel...tahla.suka plaks aku sebot mottan tu...byk kenangan masa duk area sana dlu.. Oren tu watak tempelan jer sb terinagt kt kwn aku yg kartunis Oren tu.mna laaa dia ilang

Eh laki... tetiba jer aku igt 1 lg kesah kat hostel uitm dlu..hehehe
Petang2 diorang slalu wat fogging...biasa la area kuat denggi. aku ni punya la mls turun..AJK hostel dah gegar2 pintu suh kuar..kunun2 wat takde kat bilik.. Kitorang lepak dlm lemari..hehehe.ade la dlm 15 menet..kuar2 mcm kat genting...kelabuuuuu jer.

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 66
Date:

ko ni fizie manjang nk condem org je..ko nye post bukan lawak pn..lagi hampeh aku rase..

__________________


Super Member

Status: Offline
Posts: 2506
Date:

org yg lembam je yg tak paham lawak ni.

__________________
aku meminta pada yang ada
aku merindu pada yang sudi


aku bapa si comel



Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

wahaha.... lawak nak terkucil haku baca citer neh

__________________
If today was your last day Would you make your mark by mending a broken heart Would you call old friend you never see? Reminisce old memories? Would you forgive your enemy? Would you find that one you're dreaming of?


Senior Member

Status: Offline
Posts: 448
Date:

wlopon aku baru baca tread ni, aku nak ckp, LAWAK APE.. si pizi tu urat kentot die dh putus tu sbb tu xboleh nak kentot. Meh sini aku nak ajar senaman btolkan & kuatkan urat kentot.

Shajatul, ko buat aku terdengar2 suara jin samsudin daaaaaa



__________________
jangan kau kocok hidupku...kerna ku xmau hidupku dikocok2

selamat pergi ke BLOG KOCOK-KOCOK aku


mesinduit-1.gifimp.php?a_aid=nh72666&a_bid=bc4b826c
geng GC wajib klik gambar ('_+)



ajak kawan2 ramai2 meroyan di sini jugak!! muahahahahaaaaa!!!. SILA KLIK!!
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard