Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: sedih tambah nagis


Super Member

Status: Offline
Posts: 620
Date:
sedih tambah nagis


haai all. ika sedih sngt2 skrg. sim card ika ilang... 5 thn ika guna. ntah sape la yang brani-brani ambik sim card ika. ika sdh sangat2. esok nak x nak,ik

nk,ika kna bli 2 sim baru. jahat kan orang tu. dah la access fb free. cak sdh sngt2 ni..



__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1018
Date:

cehhh... tu pun nk sedih...

lain la ko yg ilang.. baru la sedih skit..

hahah...

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 620
Date:

kalau aku yang hilang,xda sape2 laa nak sdh.

aku sedih sebab aku dah lama pakai no.tu..

__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!



Super Member

Status: Offline
Posts: 1018
Date:

Alaa.. Polis lg lama pakai no 999 tu.. Xheran pun dia klu no tu ilang.. Klu ko ilang aku la yg sedey.. Sob sob sobri..

__________________
DuLu AkU SuKa TgK AvAtAr Aweks_HapPy nGaN pHiA PuNyEr LeLaMeR... DuLu AkU SgT sUkE mKN DoNaT.. SkAnG AkU TaNaK jAdI pEnAkUt..


Super Member

Status: Offline
Posts: 2370
Date:

Err Ika, sejak bila access facebook kena bayar?

__________________

Don't you know, that we will judge the world?

Don't you know, that we will judged by angels?



Super Member

Status: Offline
Posts: 620
Date:

ehh ijoi.. slh3.. bkn fb laaa.. internet. *tu pun bkn free,org yang bayar. kira nya ika guna free off cas sbb org yg tlong byar. ha2*

chikun.. xda idea laa aku nk ckp pa :)


__________________

Aku Begini,Bukan begitu.

Itulah aku,ika syg!



Super Member

Status: Offline
Posts: 946
Date:

ekk... cm ne sim kad je bley ilang. tepon tak ilang pulokk?

hm. mokcik dulu pun penah kehilangan sim kad tapi dgn teponnye sekali. masa tu jaman2 tak de lagi tablet2 ke smart pon ni. yg paling pemes paling2 takpun nokia butterfly tapi mokcik pakai 3310,klasik gitu.

casing dia paling best, tukar kaler each time tukar sudut pandangan. (ecewah, dh ala2 ayat arkitek plak) nak jadikn citer 45 min slm naik pentas utk amik sijil convo mokcik gatal2 masuk toilet (takut tk leh tahan kalao tetibe nak mengucil masa tgh tunggu dlm dewan) tepon yg sblm ni elok je tergantung kat leher bley jatuh kelepop dlm lubang jamban. sudahnye mokcik naik pentas ngan muka yg mcm cuka (kata bf mokcik la masa tu).

tp yg bestnye, besoknye dpt tepon baru. hehee... encik bf la belikan...

__________________
aku tak kacau korang, korang pun jangan kaco aku haaa... kalo tak siap korang..
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard